VÅRE LOKALER

Med våre 25 000m2 tilbyr vi et mangfold av lokaler til de aller fleste typer bedrifter og med ulike priser. Les mer om tilpasset lokale til din virksomhet under, eller ta kontakt så forteller vi gjerne mer.

Håndverk

Bedrifter som driver innen håndverk trives godt hos oss. Her får du tilpasset lokale etter behov og kan flytte bedriften din inn i et fellesskap med gode muligheter for samarbeid.

Produksjon

Store og mindre arealer med god takhøyde gjør flere av våre lokaler gunstige for diverse produksjon. Trykk her for å lese mer om mulighetene for å leie lokaler.

Kontor

Vi kan hjelpe med å skreddersy unike kontorlandskap for bedriften din, enten du ser etter et lite kontorlokale eller ønsker å flytte en større kontorvirksomhet. Ta kontakt med oss for visninger.

Lager

I våre 25.000m2 finnes det lager i ulike størrelser, med variabel standard og pris. Her finner du store saler for firma eller lagringsplass for ditt flyttelass eller bobil.

Kreativt

Tilrettelegging av lokaler til kreative virksomheter er et fokusområde under utviklingen av våre bygg. Perfekt for deg som vil arbeide i et idérikt fellesskap!

5 min fra Åsane/Indre Arna
15 min fra Bergen sentrum

Visste du at Arna Industrihus tidligere var en av Vestlandetsstørste ullvarefabrikker?

10 min fra Åsane/Indre Arna
30 min fra Bergen Sentrum